semua Kategori
SS304, SS316 Pengering Kon Nauta Tekanan Menegak Dikilangkan
SS304, SS316 Pengering Kon Nauta Tekanan Menegak Dikilangkan
SS304, SS316 Pengering Kon Nauta Tekanan Menegak Dikilangkan

SS304, SS316 Pengering Kon Nauta Tekanan Menegak Dikilangkan


Tempat Asal:

CHINA

Nama jenama:

Zhang

Nombor model:

Penyesuaian

Persijilan:

CE, ASME, PED, IBU

INQUIRY
spesifikasi

Kuantiti Minimum Oder:

1Set

Harga:

Bermula di $ 60,000

Pembungkusan Details:

Palet kayu/karton/plastik pembalut regangan

Masa Penghantaran:

HARI 60-90

Pembayaran Terma:

T / T

Bekalan Keupayaan:

80 SET/TAHUN

1

Penerangan Produk

Ringkasan
Pengering kon Nauta ialah peralatan pengeringan vakum menegak yang cekap, dimeterai sepenuhnya, pelbagai fungsi yang menggabungkan pengeringan dan pencampuran, menggunakan tali pinggang lingkaran untuk memutar dan mengangkat bahan, sementara itu, mengisi jaket kon dan tali pinggang lingkaran berongga dengan medium pemindahan haba (seperti air panas, minyak pemindahan haba, wap, dsb.), supaya bahan yang dipanaskan boleh diangkat dari sekeliling, dan jatuh di tengah, kemudian dengan cepat dan berterusan terbalik. Wap air diambil dalam masa melalui pengepaman vakum dalam silinder, supaya bahan boleh dikeringkan dan dicampur dalam masa yang singkat.

6

Ciri dan Fungsi Struktur
1. Dipanaskan secara dalaman oleh jaket dan tali pinggang lingkaran, permukaan pemanasan peralatan telah dibesarkan sebanyak 40%.
2. Agitator tali pinggang lingkaran tunggal yang digunakan dalam peralatan adalah produk berpaten syarikat kami, yang boleh mencapai kitaran-campuran dari bawah ke atas dengan prestasi pemindahan haba paksa yang cekap. Apabila kadar pemuatan bahan ialah 40% ~ *, penggunaan pemanasan * dapat direalisasikan. Ia boleh digunakan untuk mencampur dan mengeringkan bahan halus.
3. Sistem yang dimeterai sepenuhnya, tanpa pencemaran bahan asing, ketulenan tinggi, terutamanya digunakan untuk mencampur dan mengeringkan bahan perantaraan farmaseutikal, API dan API steril.
4. Jurang antara agitator tali pinggang lingkaran tunggal dan dinding bekas adalah sangat kecil yang boleh menghalang bahan daripada melekat pada permukaan dinding kontena dengan berkesan.
5. Struktur silinder kon dengan sudut kecil digunakan untuk membuat pelepasan cepat dan bersih, tanpa pengumpulan.
6. Dilengkapi dengan peranti blowback
Dalam proses pengeringan bahan, habuk yang timbul diserap pada perangkap vakum, menyekat saluran vakum, dan ini membawa kepada lanjutan masa pengeringan. Semakin rendah suhu semasa proses pengeringan, semakin singkat masa yang diambil, dan semakin kurang kesannya terhadap kualiti bahan. Memandangkan semua di atas, pengering kon tunggal yang dibangunkan oleh syarikat kami dilengkapi dengan peranti tiup balik pada perangkap vakum, yang boleh memastikan saluran vakum tidak disekat untuk memendekkan masa pengeringan dan meningkatkan hasil pengeringan.
7. Injap pelepasan bawah adalah jenis pengekstrakan dengan prestasi baik pengedap yang boleh dipercayai dan pengeringan vakum
8. Peralatan mempunyai kelebihan struktur padat, operasi lancar, pengedap yang baik, tiada kebocoran pelinciran, operasi mudah dan hayat perkhidmatan yang panjang.
9. Kebolehsuaian yang kuat: ia sesuai untuk mengeringkan bahan dengan kelikatan yang tinggi, penembusan haba yang lemah dan mudah untuk pil dan menggumpal
➢Pekali pemuatan boleh sehingga 80% daripada isipadu berkesan
➢Permukaan pemindahan haba yang besar dan pemanasan seragam bahan. Jurang antara tali pinggang lingkaran dan kon adalah sangat kecil yang boleh menghalang bahan daripada melekat pada dinding dalam dengan berkesan
➢Daya ricih kecil: tiada kerosakan pada bahan dengan kepekaan haba yang tinggi atau keperluan tinggi pada saiz zarah
➢SIP dalam talian, CIP dan pensampelan aseptik dalam talian adalah pilihan

pengering kelompok universal yang sesuai untuk mengeringkan bahan seperti serbuk, butiran, pes dan buburan likat, terutamanya apabila produk sensitif haba, mengandungi pelarut dan toksik atau mudah meletup.

Wap dikeluarkan melalui penapis habuk yang dipasang di atas kapal. Ini kemudiannya menghalang habuk daripada menembusi sistem vakum.

mengeringkan produk sensitif haba

Pensampel untuk mengambil sampel daripada produk di dalam pengering di bawah vakum.

7

Skop Permohonan

8

9

Ia boleh digunakan untuk kepekatan, pencampuran dan pengeringan serbuk, butiran dan serat dalam kimia, racun perosak, pewarna, farmaseutikal, makanan, bahan tambahan, dan industri lain, serta bahan yang memerlukan pengeringan di bawah suhu rendah (seperti produk biokimia), dan ia lebih sesuai untuk mengeringkan bahan mudah teroksida, mudah meruap, sensitif haba, sangat merengsa atau toksik, atau kristal yang tidak dibenarkan dimusnahkan.

Perisian Reka Bentuk / Pengiraan

5

Perkhidmatan Tersuai

➤Produk kami untuk industri farmaseutikal dan kimia
1. Pelbagai fungsi "Tiga dalam Satu" (penapisan, basuh dan pengeringan)
2. Tangki Penghabluran, Cerek Tindakbalas
3. Pengering dua kon steril
4. Pengering Vakum Rake / Pengering Vakum Dayung
5. Sirip pinggan Penukar haba
➤Kelebihan kami
1. Peralatan Khas: Peralatan Tekanan, Peralatan yang diperbuat daripada bahan anti-karat, Peralatan Steril
Peralatan yang diperbuat daripada bahan anti-karat termasuk: plastik lapisan anti-karat/ PTFE/ enamel,
Ti/HC22/Mone11
2. Reka Bentuk Tersuai: Kon Berganda dalam 20L-20m³
Pengering Rake (dengan pengedap mekanikal) dalam 16 m³
DN300-DN600 "Tiga dalam Satu"
3.Perisian Reka Bentuk/Pengiraan
➤Skop perniagaan
1. Pemeriksaan di tapak
2.Pelan Inovasi Teknikal untuk Pelan Penambahbaikan Teknikal Peralatan untuk Pengoptimuman Struktur Peralatan Penyelesaian Pantas dan Berkesan kepada Kepincangan Peralatan Sangat Cekap dan Tepat Perkhidmatan Pembinaan Di Tapak Komitmen kepada Tarikh Akhir dalam Penyesuaian Rangkaian Penuh perkhidmatan penyelenggaraan teknikal di tapak jangka panjang
3. penyelenggaraan
4. Penyelesaian Teknikal
5. Ujian dan Latihan di tapak
6. Alat Ganti

Profil Syarikat

1

2

3

4

5

6

7

8

INQUIRY

Langgan Kami

Sebarang pertanyaan boleh diterangkan di sini dan kami akan membalas anda secepat mungkin