semua Kategori

industri Berita

Rumah> Berita > industri Berita

Pengering Penapis Nutsche Agitated Siri NFD

Masa: 2023-02-09 Hits: 18

Siri NFD WuXi ZhangHua Pengering Penapis Nutsche Gelisah

Siri NFD Penapis Nutsche Gelisah Pengering, reka bentuknya adalah berdasarkan inovasi teknikal dan fleksibiliti, yang boleh bertindak balas dengan cepat kepada keperluan pelanggan dan mempersembahkan reka bentuk tersuai.

1111

▷ Reka bentuk penyepaduan pelbagai fungsi dan pelepasan kedap udara bukan sahaja dapat meningkatkan ketulenan produk, tetapi juga berkesan mengelakkan masalah keselamatan yang disebabkan oleh pendedahan produk yang sangat aktif.

▷ Kawasan penapisan yang berkesan adalah dari 0.3㎡ hingga 16㎡, yang digunakan secara meluas dalam operasi pengasingan pepejal-cecair dalam industri farmaseutikal, makanan, kimia halus, minuman, kimia pewarna dan lain-lain.

▷ Operasi penapisan, pembersihan, pengeringan dan pelepasan automatik selesai dalam peralatan tertutup yang sama, jadi tiada pendedahan bahan berlaku, yang menghalang pencemaran dan jangkitan silang.

▷ Struktur penguncian casis penapis adalah selamat dan boleh dipercayai, dan reka bentuk bukaan cepat automatik hidraulik mengurangkan masa operasi manual dan keamatan buruh.

▷ Dayung kacau yang direka bentuk dengan bahagian arka berbentuk S mempunyai kawasan pemindahan haba yang besar dengan keupayaan pemindahan haba yang baik, mudah dibersihkan dan tiada pengumpulan bahan.

▷ CIP/SIP termasuk injap pensampelan dan injap nyahcas.

▷ Reka bentuk paip minyak hidraulik terbina dalam menjadikan keseluruhan peralatan kelihatan cantik dan mudah dibersihkan.

▷ Platform ujian gelisah pengering penapis nutsche boleh menguji kadar penapisan bahan dan saiz apertur.

Terdapat juga beberapa pilihan untuk dipilih.

Langgan Kami

Sebarang pertanyaan boleh diterangkan di sini dan kami akan membalas anda secepat mungkin