semua Kategori

industri Berita

Rumah> Berita > industri Berita

Plat Penapis Logam Wire Mesh Tersinter berbilang lapisan

Masa: 2023-02-27 Hits: 7

-------------WUXI ZHANGHUA PHARMACEUTICAL EQUIPMENT CO. LTD.

LAMAN WEB: www.filter-dryer.com

Apa yang Wuxi Zhanghua boleh sediakan adalah seperti berikut mengikut keperluan dan kebolehtelapan bahan:

● Fabrik (kapas, polipropilena, dll.)

● Teras penapis logam pemalam

● Pinggan tersinter

● Plat bersinter berbilang lapisan

● Mensterilkan peranti, dengan komponen penapisan berikut

11

Plat penapis sedia untuk dipasang pada peralatan boleh diganti dengan cepat pada bila-bila masa dan di mana-mana sahaja, sama seperti produk daripada pembekal lain. Berdasarkan keperluan pelanggan dan spesifikasi mekanikal, semua plat penapis berbilang lapisan boleh diganti, atau yang di bahagian yang berbeza.

Secara amnya, saiz peralatan yang digunakan dalam industri kimia adalah besar. Sekiranya berlaku penutupan, pembahagian kawasan yang berbeza menunjukkan kelebihannya, iaitu, hanya bahagian yang rosak perlu diganti, sekali gus memastikan operasi yang berkesan. Plat penapis berbilang lapisan boleh menahan tekanan sehingga 0.5 bar dari bawah (pilihan).

22

Plat penapis lengkap sesuai untuk peralatan dalam saiz yang lebih kecil yang digunakan untuk mengendalikan bahan farmaseutikal aktif (API). Plat penapis dipasang dari bahagian bawah dengan skru, permukaan licin, tiada sentuhan dengan bahan dan mudah diganti, yang sesuai untuk industri farmaseutikal. Plat penapis berbilang lapisan boleh menahan tekanan sehingga 0.5 bar dari bawah (pilihan).

Langgan Kami

Sebarang pertanyaan boleh diterangkan di sini dan kami akan membalas anda secepat mungkin