semua Kategori

industri Berita

Rumah> Berita > industri Berita

Panel Kawalan Pengering Penapis Nutsche Agitated

Masa: 2023-02-27 Hits: 12

-------------WUXI ZHANGHUA PHARMACEUTICAL EQUIPMENT CO. LTD.

LAMAN WEB: www.filter-dryer.com

Panel HMI

Wuxi Zhanghua Pharmaceutical Equipment menyediakan sistem kawalan yang dinaik taraf berdasarkan Siemens S7 TIA dengan panel kawalan HMI. Sistem kawalan ini, dengan unit penyelenggaraan jauh, boleh meningkatkan keselamatan, kebolehpercayaan dan hayat perkhidmatan peralatan dan sistem. Ia mempunyai antara muka pengguna moden dan sambungan sistem yang mudah untuk dikendalikan dengan mudah dan fleksibel, dan masa naik taraf yang singkat juga meningkatkan kecekapan. Selain itu, sistem kawalan mematuhi peraturan FDA dan GMP dan piawaian IEC 61508 dan EN ISO 13849 serta mengambil kira keselamatan peribadi dan operasi. Isu kerosakan dan bekalan alat ganti diselesaikan dengan cepat melalui penyelenggaraan jauh di seluruh dunia, yang mengurangkan kerosakan, masa henti dan kos yang mungkin berlaku.

未命名-18

Sistem kawalan boleh disambungkan kepada sistem yang perlu dinaik taraf melalui Ethernet atau bas medan, dan menyimpan data proses dan produk semasa mengawal. Ini membantu meningkatkan kualiti keseluruhan produk. Panel HMI dan sistem kawalan S7 TIA juga boleh digunakan untuk jenama pihak ketiga dan boleh dilaraskan mengikut keperluan khusus.

Mod operasi pintar & pengurusan formula bersepadu

Sistem kawalan boleh mengendalikan emparan, pengering dan pengadun. Melalui panel HMI, selain mengakses data sistem dan komponen sistem, operasi dan penyelenggaraan yang berkaitan juga boleh dilakukan. Pengurusan formula bersepadu membolehkan anda menambah formula atau mengurus urutannya secara fleksibel. Kawalan dilakukan dalam empat mod. (1) Mod manual: fungsi program boleh dihidupkan dan dimatikan secara manual, yang menjadikannya lebih fleksibel kepada pengendali untuk menguji peralatan pada peringkat percubaan atau semasa kerja pelbagai guna. (2) Mod separa automatik: langkah boleh dipilih dan dilaksanakan secara individu, bergantung pada ciri produk yang berkaitan dan parameter pengurusan formula, dan mod pengendalian automatik boleh ditentukan dengan cara ini. Selepas setiap langkah, sistem kawalan akan bersedia untuk arahan seterusnya daripada pengguna. (3) Mod automatik: sistem akan secara automatik dan kitaran dikawal atau melaksanakan formula yang disimpan dalam sistem PCS bebas. Dalam mod ini, tiada campur tangan manusia diperlukan, dan output yang tinggi dicapai. (4) Mod penyelenggaraan: ia adalah untuk penyelenggaraan dan pembersihan. Atas sebab keselamatan, ia perlu dikawal daripada panel pengendali tempatan. Lebih-lebih lagi, fungsi peralatan boleh disesuaikan atau dikembangkan dengan mudah.

Penyelenggaraan Jauh yang Selamat

Sistem kawalan mempunyai unit penyelenggaraan jauh, di mana jurutera boleh mengoptimumkan proses atau menganalisis kerosakan. Dengan hanya satu klik, masalah boleh diselesaikan dari jauh, meningkatkan ketersediaan sistem sambil mengelakkan masa henti, menjimatkan masa dan kos. Selain itu, VPN yang selamat dan disulitkan yang dikawal oleh pelanggan juga disediakan, dan sistem boleh dikawal dengan cekap melalui Portal TIA Simatic, dan dengan cepat membuat pelarasan berdasarkan perubahan pasaran dan pemendekan hayat produk yang berkaitan.

Untuk memastikan semua fungsi tersedia kepada pengendali, Kumpulan Heinkel menawarkan perkhidmatan tambahan untuk menaik taraf sistem kawalan kepada Simatic S7 TIA dan membantu pelanggan dalam merancang dan mengurus migrasi. Melalui peningkatan, pelaburan pelanggan akan dilindungi untuk masa yang lama, dan sistem boleh mengurangkan risiko masa henti dan menggali kemungkinan baharu untuk pengoptimuman masa hadapan.

Langgan Kami

Sebarang pertanyaan boleh diterangkan di sini dan kami akan membalas anda secepat mungkin